divendres, 17 d’abril del 2020

Avui és un dia trist


15 d’abril de 2020. Avui és un dia trist, Balsareny acomiada mossèn Joan Bajona (sacerdot, músic, fotògraf, dibuixant, paleta, pessebrista...) i fill adoptiu de la població des de l'any 2011, el mateix any que s'estrenà el gegantó de Balsareny a la seva imatge. El resultat va captivar tot el poble durant aquell 25 d'abril: la semblança era total, gràcies a la bona feina de l'artista cardoní Toni Mujal.


 
 

Al llarg de la nostra història com a colla gegantera, ell hi ha sigut molt present, primerament perquè hem portat sempre la seva figura, i a més a més perquè és l'autor de la música del ball de gegantons i el qui va batejar totes 4 figures: el Joan, la Mariona, la Blanca i en Bernat.


Seguirem amb tot l'orgull del món fent ballar la seva figura arreu, donant a conèixer a tothom qui va ser mossèn Joan Bajona i Pintó.



Sempre ben present en el nostre record, en una setmana molt trista en la que també ens hem acomiadat de membres molt propers a nosaltres: la Conxita Diars Salada, mare de l'Imma Navarro i àvia de l'Anna, el Marc i el Jordi... una gran seguidora de la nostra colla, fins i tot rebent la seva amable salutació quan marxàvem a cada una de les trobades; i també la trista pèrdua del pare del nostre portador, Francesc Òrrit i família.

Us portarem al nostre cor eternament!

Text i fotos: Colla de Geganters i Grallers de Balsareny - Els K + Sonen


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.