dilluns, 20 d’abril del 2020

Associació de Botiguers i Comerciants de Balsareny (ABCB)



L’Associació de Botiguers i Comerciants de Balsareny es va constituir oficialment  l’any 1996 amb els comerços que hi havia en aquell moment al poble.

L’objectiu de l’associació és fomentar el comerç local i fer de Balsareny un poble més dinàmic i participatiu. Nosaltres, des de l’associació, col·laborem sempre amb totes les entitats, amb les escoles, amb les festes i activitats que es fan al poble. Creiem que la participació i la solidaritat en un poble és molt important, perquè és el que li dona vida i el fa més atractiu. 

L’associació està formada per 34 establiments diversos: bars, restaurants, perruqueries, comerços d’alimentació... Des d’aquest any, el president de l’associació és en Carmelo (carnisseria), i la resta de la junta està formada per la Sandra (SDecoArt), la Núria (El racó de la Mel) i el Jordi (Pastisseria). La junta es canvia cada 4 anys i es forma de manera voluntària.   

Des de l’ABCB organitzem la Fira de la Ganga, la Shopping Night, la campanya de Nadal... Totes aquestes coses les decidim entre tots els associats.

Volem felicitar el Sarment pels 500 números del butlletí i agrair-vos la feina que feu donant visibilitat a les activitats que es fan a Balsareny.

ABCB

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.