dilluns, 8 de juliol del 2024

Carles Cases corprèn el Sindicat

 
 
El dissabte dia 22 de juny, i dins dels actes commemoratius del vint-i-cinquè aniversari de la Sala El Sindicat, va tenir lloc, a la sala gran, un excel·lent concert a càrrec de Carles Cases, un virtuós del piano que té arrels balsarenyenques.
 
Cases va interpretar, al piano, quinze peces de Lluís Llach, atès que durant molts anys va formar part del grup instrumental que acompanyava el cantautor, entre les quals: Que tinguem sort, País petit, Viatge a Ítaca, Amor particular, Laura, El jorn dels miserables i Tinc un clavell per tu.

 
Com deia l’agenda cultural de l’Ajuntament, va ser “una oportunitat única per descobrir antics temes del cantautor de Verges, des d’una perspectiva íntima i personal. Un viatge per l’univers Llach des de l’òrbita Cases”.
 
Els forts aplaudiments van fer que, al final, interpretés una peça més per cloure el concert, al qual van assistir unes 130 persones.
 
Isidre Prat Obradors
Fotos: Isidre Prat / Marta Pich

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.