dimarts, 14 de maig del 2024

XXI Trobada de Gegants

FESTA MAJOR-3
 
 
El dia 21 d’abril va tenir lloc la XXI Trobada de Gegants, organitzada pels Geganters i Grallers de Balsareny. Hi van participar deu colles de diferents poblacions: Calella, Collbató, Manresa Poble Nou, Monistrol de Montserrat, Navarcles, Sant Llorenç Savall, Sant Vicenç de Montalt i Tavertet, a més de Balsareny amb les dues colles locals: Els K+Sonen i els Geganters de Balsareny, amfitrions de la trobada.
 
Els gegants i gegantes es van concentrar a les 9 del matí a la plaça de la Mel, on van fer la plantada inicial. A les 11 van començar una alegre cercavila pels carrers del poble, que va culminar a dos quarts d’una del migdia a la plaça de l’Ajuntament, amb les ballades de totes les colles participants, individualment i al final de forma conjunta. Cal agrair als organitzadors i a totes les colles participants la bona feina que fan per difondre arreu la cultura popular de Catalunya.
 
Sarment
Fotos: Alfred Selgas















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.