dijous, 2 de maig del 2024

Dansaires per Sant Marc

FESTA MAJOR- 5
 
 

Com cada any per la Festa Major, els Dansaires dels Pastorets de Balsareny van celebrar la diada participant en les ballades tradicionals de Sant Marc, juntament amb els Bastoners de Balsareny, les colles de Bastoners i Ball de la Faixa de l'Institut Escola Guillem de Balsareny, els Geganters i Grallers de Balsareny i la colla de Geganters Els K+ Sonen de Balsareny, així com amb la Cobla Rosaleda, que va interpretar les danses de les dues colles geganteres, algunes de les músiques dels Dansaires, la del Ball de la Faixa i les sardanes "Records de Balsareny", de Josep M. Albertí, i "A l'ombra de Sant Esteve", amb lletra de Miquel Bosch i Jover i música de Francesc Juanola i Reixach, que va cantar el tenor Guillem Cabra Besa. 

Les cinc seccions que conformen els nostres Dansaires van oferir al públic que omplia la plaça els balls següents: "Ballet i Corranda", "La Tortuga Ballaruga",  el "Contrapàs de Sant Genís", "L'Indiot" i el "Galop de Panderetes". Vegeu-ne moltes més fotos al blog del Sarment i al dels Pastorets de Balsareny. 
 
Pastorets de Balsareny
Fotos: R.Carreté  / A.SelgasBallet i Corranda

La Tortuga Ballaruga

Contrapàs de Sant GenísL'Indiot

Galop de PanderetesCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.