dimecres, 1 de maig del 2024

Bika Soler i Eric Medina, Pubilla i Hereu de Balsareny

FESTA MAJOR-2  /  PUBILLATGE
 

En un acte celebrat al Sindicat el dia 2o d’abril, en presència de la Pubilla i l’Hereu sortints, Berta Soler i Codina i Jordi Comabella i Navarro, el regidor de Cultura va presentar els respectius successors en els càrrecs de representació: com a Hereu, l’Èric Medina i Bruch, i com a Pubilla, la Bika Soler i Nadal. Un cop revestits de les insígnies corresponents, tots dos van fer sengles discursos expressant l’agraïment i satisfacció per la tasca que els ha estat encomanada i subratllant la bona feina desenvolupada per les anteriors pubilles i hereus del nostre poble, i en especial dels que els havien precedit.
 
A l’acte hi eren presents prop d’un centenar de pubilles i hereus vinguts de tot Catalunya, representants de nombroses poblacions de diferents comarques catalanes, a més del Principat d’Andorra. També hi havia els títols del pubillatge nacional de Catalunya. Tots plegats s’havien concentrat a la plaça de l’Ajuntament i es van traslladar en una vistosa comitiva fins a la sala Sindicat.
 
Els felicitem i desitgem que, tal com han fet tots els seus predecessors, representin el poble de Balsareny i en passegin el nom arreu de Catalunya amb dignitat i simpatia.
 
Sarment 
Foto: Jordi Sarri

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.