dimecres, 22 de novembre del 2023

Presentació dels equips de la U. E. Balsareny

 

El dia 29 d’octubre, la Unió Esportiva Balsareny va fer la presentació de tots els seus equips, vuit en total: escoleta, prebenjamins, benjamins, alevins, juvenils, sènior masculí i femení i un equip de veterans. Tot plegat, un bon planter de present i de futur! 

La U. E. Balsareny és un club històric, ja que va ser fundat el 1929 i des d’aleshores ha defensat el nom del nostre poble al llarg de més d’un segle, en diferents etapes, no sense molts alts i baixos i vicissituds diverses, fins que va deixar la competició el 2012. Deu anys més tard, el 2022, un grup d’amics, tots futbolistes, es van posar d’acord per reprendre l’activitat. Hi va ajudar el fet que el camp de futbol hagués acabat d’estrenar gespa artificial, una vella reivindicació de les diferents directives. Així, la temporada 2022-23 el club va tornar a competir, de moment amb dos equips sènior: un de masculí i un de femení. Aquesta temporada, 2023-24, doncs, ja hi ha vuit equips, i per a la propera la directiva espera tenir-ne també un d'infantils i un de cadets per poder cobrir totes les categories possibles.
 
Cal felicitar l’esforç que fan la directiva, els equips tècnics i els components de totes les plantilles, perquè tothom s’hi entrega amb total dedicació. També la grada d’animació, un grup de joves que es diuen “Legión Rojiblanca”, que donen suport als equips tant a Balsareny com en molts desplaçaments. I al nombrós públic que assisteix als partits donant ànims i escalf als jugadors i jugadores de totes les edats: per als jugadors és molt reconfortant, veure la graderia tan plena de persones que els animen. També el dia de la presentació dels equips hi va haver molta gent, i de debò que feia goig, veure una plantilla tan àmplia, des dels més grans fins als més petits. Endavant, Unió Esportiva, molta força i molts èxits!
 
Text i fotos: Alfred Selgas




























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.