dimecres, 22 de novembre del 2023

Fira de Tardor

 
 
El diumenge dia 19 de novembre Balsareny es despertava en un matí fred, propi de les acaballes de tardor; però un sol radiant va acabar escalfant una matinal semblant a les de final d’estiu. Celebràvem la Fira de Tardor. 

 
A partir de les 9 del matí a la plaça de la Mel es van concentrar mes d’una vintena de parades, on es podia trobar artesania, alimentació, vestuari, productes nadalencs, etc. Entre els paradistes hi havia una bona representació del nostre comerç local. També hi va haver inflables i llits elàstics per a la mainada durant tot el cap de setmana. 

 
A les 11 del matí hi va haver una nova edició de L’hora del conte, amb l’espectacle El follet tafaner, de Gemma Rossell. A les 12 del migdia es va fer un tast de vins del Celler Sant Martí i de formatges de la Bralla, que l es va ubicar al local de la plaça de la Mel; d’acord amb un sorteig previ, hi va haver moltes persones afortunades que van poder gaudir d’aquest maridatge. 

 
Ben entrat el migdia, la música en directe també va estar present a la fira; el duet de versions Blue Monday, format per Àngels Cervelló a la veu i el balsarenyenc Roger Ruiz a la guitarra, va oferir un magnífic recital de clàssics del rock.

 
Tot plegat va fer lluir una fira per on van passejar centenars de persones al llarg del matí, i totes van poder gaudir d’una bonica matinal plena d’art, cultura, esbarjo i comerç. Felicitats a l’organització i moltes gràcies a totes les persones que hi van participar.
 
Sarment
Fotos: Cristina Díaz / Jordi Vilanova



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.