dilluns, 13 de novembre del 2023

Nota de la Comissió de Reis

 
Ja ha arribat el fred i ben aviat tindrem les festes de Nadal a tocar. La Comissió de Reis de Balsareny ja ens hem tornat a posar en marxa per preparar les activitats relacionades amb l’arribada dels Reis de l’Orient i tota la seva comitiva.
 
Recordem que la Comissió de Reis és oberta a tothom que vulgui col·laborar amb nosaltres i que us rebrem amb els braços oberts.  

Aprofitem el moment per donar les gràcies a totes aquelles persones que, de manera totalment desinteressada, ens ajuden a fer una festa ben lluïda, sigui fent de Reis i de patges, posant les furgonetes o els tractors per les carrosses, ajudant-nos a maquillar, a vestir i pentinar tota la colla de gent que participa a la festa, a vigilar que ningú prengui mal durant la ruta, als que es cuiden de tenir el vestuari i les perruques a punt, a qui munta els trons i les carrosses, als que venen i compren loteria dels Reis... A tots vosaltres i als que ens deixem, moltes gràcies. 
 
Tenim previst que els nens puguin entregar les cartes al Príncep Assuan el dissabte dia 23 de desembre a les 18:00 hores al Sindicat. 

Els dies 3 de gener de 17 a 20h i el dia 4 de gener de 10 a 13 hores serem al local d’entitats (edifici de l’Escola de Música) per recollir les adreces de tots aquells que vulgueu que els Reis passin per casa vostra. NO heu de portar cap regal. Només ens cal un nom i l’adreça on voleu que els Reis vinguin. 
 
Si tot va bé, els Reis de l’Orient amb tota la comitiva arribaran a Balsareny el dia 5 de gener a partir de les 18h.
 
A tots aquells que ens vulgueu donar un cop de mà, o que us faci il·lusió fer de patges o de Reis, us demanem que envieu tan aviat com pugueu un correu electrònic a l’adreça:  reisdebalsareny@gmail.com .
 
Comissió de Reis de Balsareny
Foto: A. Selgas (gener 2023)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.