dimarts, 31 d’octubre del 2023

L’estiu a casa

BALSARENY AVUI
 
 
Un any mes, Balsareny Avui té el goig de poder connectar amb l’equip que ha donat servei a tots els usuaris de les instal·lacions de la Piscina Municipal, en aquest altre estiu sufocant.
 
Pel que fa a la pregunta sobre la nova llei que permet fer topless a les piscines, tots coincideixen que amb tota llibertat cadascú faci el que li sembli, tenint respecte per a tothom.
 
Maria del Mar Galbis Gil porta ja quatre anys fent el servei de recepcionista, fet que li dona seguretat i responsabilitat en aquest lloc de treball. Ens comenta que “enguany hem hagut de lamentar el mal estat de la gespa, ja que amb el problema de la sequera no es podia regar. Malgrat aquest estiu sufocant, no hi ha hagut cap moment de col·lapse en el recinte”.
 
Arnau Martín Peralta fa dos anys que fa aquest servei i ens diu que agraeix molt l’oportunitat de poder treballar i donar un bon servei a tothom que prefereix gaudir de l’estiu a casa. Coincideix amb els companys del mal estat de la gespa que hi ha hagut enguany.
 
Mercedes Moreno Pérez fa tres anys que dona aquest servei a la gent del seu poble. Ens comenta que “una de les coses que t’anima a fer aquest treball és el civisme que trobes en els usuaris que gaudeixen del bany diari a casa”.
 
Oriol Picazo Cot és el primer any que ha fet de socorrista a Balsareny. Ens comenta que “l’entorn del recinte de bany m’ha semblat bé en general, i m’he trobat molt bé a casa vostra. També he tingut molta sort que no hem comptabilitzat cap desgràcia. M’agrada el treball que faig i tinc la sort de treballar també en altres piscines”.
 
Josep Gudayol i Puig 
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.