dilluns, 9 d’octubre del 2023

Jornada de treball de la Taula de l’Aigua del Llobregat

 

Diumenge 8 d’octubre de 2023. Les dues organitzacions fundadores de la Taula del Llobregat: l’Observatori de l’Aigua de Terrassa  i PROU SAL de Sallent, van convocar una trobada per parlar del nostre riu, estat actual i projecció de futur a mitjà termini, amb el títol: La conca ens uneix. Fem-nos forts!
 
Més de cinquanta persones del Berguedà, el Bages, l’Anoia  i el Baix Llobregat  provinents de l’activisme i/o de les universitats vam escoltar-nos, vam explicar quines oportunitats i amenaces teníem a la nostra part de conca i com podíem ajudar-nos a afrontar-les.
 
Es va preparar un taller en què, dividits en  grups, vam poder treballar quins elements  estaven fora del nostre control, quines amenaces i oportunitats teníem i com aprofitar-les.

 
Després del dinar, que ens van preparar els amics de l’Ateneu Rocaus, vam sortir amb autocar a  veure el runam del Cogulló i el de Súria, mentre en Jordi Badia, de Montsalat, ens feia  les magnífiques explicacions sobre l’estat actual, les surgències i expectatives de futur del runam del Fusteret.
 
Podeu veure’n més informació i detalls en els següents enllaços:
 
Aquesta és la història a l’instagram del FAES: https://instagram.com/stories/faessallent/3209231751643804854?utm_source=ig_story_item_share&igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==
 
I no oblideu de llegir: https://www.elperiodico.com/es/sociedad/20231003/annelies-broekman-gestion-agua-embalses-medio-ambiente-92727668
 
Podeu consultar també la web de La Taula del Llobregat:  https://taulallobregat.org/agraiment/
 
Gemma Masip Bonet   Cal Negret   Balsareny

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.