dimecres, 22 de febrer del 2023

Animada Rua de Carnestoltes

 
 
La rua del Carnestoltes de Balsareny va tornar a omplir els carrers del poble de festa i de color.

Dissabte, a les 6 de la tarda, es donava sortida a la rua. Un munt de disfresses i comparses es concentraven a la plaça de la mel per recórrer els carrers Ponent, Sant Domènec, Castell, Timons, Barcelona, Travessera, Sant Josep, Costeta, carretera de Manresa, carretera de Moià, prolongació i Àngel Guimerà, fins arribar a la plaça de l'Ajuntament.
 
Nans de jardí, Santfermins, Tribus, Extraterrestres, Super Marios, Egipcis, Eagles, Pingüins, personatges d'Alícia al país de les Meravelles, Marietes, Pippi Langstrumps, la Família Adams 2.0, Fruites, Anys 80, Bombers, Superherois... omplien de color i gresca el recorregut , que presidien tres animades i elegants Reines del Carnestoltes dalt de la seva carrossa; a més d'una banda de músics engrescant la cercavila.
 
Durant la rua, voleiava el confeti, i encara ho va fer més quan des del balcó de l'Ajuntament en van tirar sobre els caps dels infants, que rebien aquella pluja amb alegria.
 
Arribada l'hora de sopar, l'Ajuntament va oferir, a la sala petita del Sindicat, un servei de càtering a càrrec de l'empresa Sic Gourmet, que també s'encarregà de la gestió del bar. Havent sopat, a la sala gran, la DJ Eneka va posar música i gresca al ball de Carnestoltes.  A la mitja part, l'alcaldessa Noèlia Ramírez va anunciar el resultat de les votacions al concurs de disfresses, i els regidors Josep Solà i Daniel Obiols l'acompanyaren en l'entrega de premis. Els guanyadors van ser:
 
Premi a la disfressa individual: Policia Nil
Premi a la comparsa jove: Eagles
Premi a la comparsa familiar: Família Adams 2.0
Premi a la comparsa més nombrosa: Anys 80
Premi especial: Ovni i Extraterrestres
 
A més, l’organització va premiar altres disfresses i comparses que també havien rebut bona puntuació.
 
Va ser una festa molt participada, familiar i amb bon ambient. Felicitats als organitzadors i a totes les persones que van participar en el nostre Carnestoltes un any més.
 
Sarment
Fotos: Alfred Selgas / Jordi Vilanova 




























Policia Nil, premi comparsa individual

Eagles, premi comparsa jove


Família Adams, premi comparsa familiar

Anys 80, premi comparsa més nombrosa

Ovni i Extraterrestres, premi especial

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.