dissabte, 17 de desembre del 2022

Tempo: ‘Campanilla’

 
 
La Campaneta i les seves amigues, la Fània i la Dilia, s'estan debilitant i perdent els seus poders. La pols de fades està desapareixent i no tenen forces per construir la primavera a temps, ni tan sols per volar. L'arbre màgic Saucum, que els proporcionava la pols de fades, està completament sec i els infants hi han deixat de creure.
 
La Campaneta i les seves amigues, juntament amb el mestre Oifrag i el seu ajudant Benshee, han de trobar una solució per esbrinar per què està desapareixent la pols de Fades, trobar una manera de viatjar al Món Reial sense haver de volar i buscar els humans perquè tornin a creure-hi. El que no saben és que tot és un pla malvat tramat per un vell conegut, el capità Garfi.
 
Aquesta és la història de "Campanilla, una aventura musical" de la companyia Mundo Imaginarium, que ha tingut 11 nominacions als premis Broadway World i 10 candidatures als PTM, premis del teatre musical; i ha estat  la darrera posada en escena del Cicle d'espectacles familiars Tempo, de la qual vam poder gaudir el passat dia 10 de desembre a la sala Sindicat.
 
La Campaneta i tota la colla, en acabada la representació, van voler estar al costat dels infants, els quals van tornar a creure, si més no per uns instants, en el poder de les Fades.
 
La propera edició s'anuncia per al dia 5 de febrer amb l'espectacle "La frontera inesperada" de la companyia Dolça Mar, un espectacle familiar de teatre gestual on predomina la dansa, el clown i el teatre físic i d’objectes.
 
Ens retrobem, doncs, per aquesta data; moltes gràcies, Tempo, per tan bones estones!
 
Text i foto: Jordi Vilanova

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.