dilluns, 19 de desembre del 2022

Desaparició de mossèn Xavier

 

Ens fem ressò de la trista notícia de la desaparició de mossèn Xavier Castelló i Baille, que va ser rector de Balsareny entre 2011 i 2017. Mossèn Xavier tenia 78 anys i havia nascut a Mollerussa. També havia estat rector de Berga i havia exercit el seu ministeri en diverses parròquies. Darrerament vivia en una residència a Solsona. El dijous 17 de novembre va anar amb altres persones a passar el dia al Santuari de  la Mare de Déu de Lord, a Sant Llorenç de Morunys. Un cop allà, va decidir sortir a passejar tot sol. Veient que a l’hora de dinar no tornava, hom va avisar els serveis d’emergència. De seguida es va activar el dispositiu de recerca del cos de bombers de Sant Llorenç amb un equip de rescat del Grup d'Actuacions Especials i un helicòpter per intentar localitzar-lo, sense èxit. La recerca va continuar al vespre i els dies següents pels entorns del santuari i la mola, una zona de difícil accés, agreujat per la pluja que havia caigut i les baixes temperatures. L’operatiu el formaven Bombers, inclòs un grup caní, Mossos, ADF, l’Ajuntament de Sant Llorenç, voluntaris del poble i de la diòcesi i familiars i amics del desaparegut. Tots van continuar buscant-lo exhaustivament, també per l’entorn del pantà de la Llosa de Cavall, fins que el dispositiu de cerca d’emergència es va suspendre oficialment el dia 22 sense haver-lo pogut trobar, en espera de nous indicis que permetin reprendre la cerca proactiva.

         Sarment vol expressar, en aquests moments d’incertesa i dolor, el seu suport a la família i amics de mossèn Xavier i a totes les persones que el van conèixer i apreciar durant la seva estada al nostre poble. 

Sarment 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.