dimarts, 13 de desembre del 2022

Josep Cañellas, premi a l’excel·lència professional

 
 
El passat 28 de novembre va tenir lloc la dissetena edició dels Premis a l’Excel·lència Professional que el Col·legi de Metges de Barcelona atorga anualment, un acte que es reprenia després que en els dos anys anteriors no es va poder celebrar a causa de la covid-19. 


Aquests guardons són un reconeixement oficial als metges i metgesses que han destacat al llarg de la seva carrera pel fet de representar els valors més inherents a la professió, els que en defineixen l’essència: l’honestedat, el compromís, l’altruisme i la integritat, valors tan necessaris per exercir la medicina amb eficiència. Són, a més, un reconeixement fet entre companys de professió, a partir del coneixement personal a la trajectòria dels premiats. Cada any es distingeixen una quarantena de professionals, distribuïts en set categories, i quatre equips assistencials interdisciplinaris. 


Entre els que han estat reconeguts aquest any hi havia, en la categoria d’Atenció Primària, el metge Josep Cañellas Isern, jubilat del CAP Balsareny, llicenciat en Medicina per la Universitat de Barcelona i especialitzat en Medicina Familiar i Comunitària. El premi li va ser lliurat pel president del Col·legi de Metges de Barcelona, Dr. Jaume Padrós i Selma


Felicitem el Dr. Cañellas i ens congratulem per aquesta distinció que destaca públicament les  virtuts que sempre l’han caracteritzat com a metge i com a persona. Enhorabona!

 
Sarment
Fotos: Arxiu M. Martí  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.