divendres, 16 de desembre del 2022

Activitats de l’AMPA

AMPA IEGdB
 
 
El passat dia 22 de novembre l'AMPA de l'Institut Escola Guillem de Balsareny va organitzar una interessant xerrada que feia referència a com educar a nois i noies adolescents, tant a casa com a l'escola, amb el nom: “Estima'm quan més ho necessito”.
 
El ponent de la xerrada va ser Jaume Funes, psicòleg, educador i periodista, que ha treballat en escoles i amb diverses administracions en l'atenció educativa i terapèutica i en la supervisió i l'acompanyament d'equips, especialitzat en el món dels adolescents i les seves dificultats socials. El nom de la xerrada ve donat per un dels seus darrers llibres: Estima’m quan menys ho mereixi... perquè és quan més ho necessito. Funes ha escrit molts llibres educatius; la seva darrera obra és Quan la vida ens dol: construir la salut mental i recuperar la felicitat.
 
La xerrada de Jaume Funes plantejava una proposta per mirar-nos educativament els adolescents com a personatges que experimenten, assagen per ser, volen ser feliços i aspiren a tenir unes altres relacions amb els adults, que mai no els consideren prou madurs. Ha estat molt enriquidor haver-lo tingut a Balsareny i escoltar les seves paraules enraonades, fruit del coneixement que té sobre la matèria. Moltes gràcies per haver-nos visitat, i fins una altra!
 
D'altra banda l'equip de l'AMPA, entre moltes altres tasques, ha participat en la dinamització per decorar amb motius de Nadal l'Institut Escola, tasca en la qual ha intervingut tot l'alumnat. Felicitem infants i joves del centre per haver deixat tan bonic i nadalenc el nostre centre educatiu, i l’AMPA i el Claustre de professors per haver-ho organitzat i dinamitzat.
 
Sarment
Fotos: Irene Lupión









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.