divendres, 16 de desembre del 2022

Marxa nòrdica per Balsareny

 
Un any mes reprenem el cicle de caminades de Marxa Nòrdica per a persones grans, organitzat per la Diputació de Barcelona, amb el suport de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Balsareny i del Centre Excursionista de Balsareny.
 
La primera caminada, com és habitual  va tenir lloc pel terme de Balsareny, el dia 29 de novembre. Vam fer el circuit habitual, baixant pel Repeu i passant el pont de la Via per agafar el camí de l’antic Carrilet i fer cap a la Colònia Soldevila; continuant per la vora del riu fins a la Rabeia, i d’allà fins a la resclosa dels Manresans i el bosc de ribera, i seguint la síquia de Manresa fins a l’aqüeducte de Santa Maria i la plaça de l’Església.
 
Ens hi van acompanyar caminants de Sant Pere de Riudebitlles, Pineda de Mar i Castellbell i el Vilar, els tres pobles amb què aquest any compartirem itineraris. En conjunt, vam ser uns 120 persones, i tots els participants de fora ens van felicitar pel recorregut, que els va agradar molt. 
 
Per fi, després del parèntesi obligat per la pandèmia, vàrem poder tornar a esmorzar i dinar tots plegats a la sala Sindicat, completant així un bon dia d’esport, paisatge i bona companyia. La propera sortida tindrà lloc a Sant Pere de Riudebitlles el dia 21 de febrer de 2023.
 
Text i fotos: Alfred Selgas









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.