dissabte, 27 de gener del 2024

Concepció Griera Lladó

 

El divendres 19 de gener de 2024 ens va deixar la Concepció Griera Lladó. Tota la família volem agrair el comiat que va rebre a l'església de Balsareny per part de tothom que la coneixia, i amb un especial escalf de la Coral Sant Esteve, que va cantar unes cançons precioses que a ella li encantaven.
 
Aquest és l’escrit que els seus quatre nets: l’Arnau, el Xavier, la Laia i l’Iu, li van llegir per acomiadar-se d’ella:
 
«Iaia, des que vam néixer ens has acompanyat en el camí més bonic que existeix: el camí de la vida. Sempre has estat allà per tot, per tot i per tothom. Pels teus fills, pels teus germans, pel gendre i sobretot per nosaltres: els teus nets.
 
»Aquests catorze anys al teu costat; al costat d’una de les dones més valentes, extraordinàries, admirables, rialleres i optimistes que coneixem, han estat i sempre seran els millors anys de la nostra vida.
 
»Els menjars que ens feies. Tenim clar que en gaudíem tots els cosins, igual o més que tu ho feies preparant-los! Els jocs de cartes que ens ensenyaves i totes les històries que ens explicaves de la teva joventut, els contes abans d’anar a dormir, en què ens feies ser els protagonistes. Moments irrepetibles al teu costat que ens acompanyaran sempre.
 
»La vida ens guiava any rere any gaudint de tu i de la teva llum i energia sense donar-nos temps per pensar en que un dia no hi series. Aquest moment ha arribat, sobtat, inesperat. I és que sempre et veies tan feliç! Tan “flamenca”. T’acabaves de recuperar d’una operació de genoll tan ràpid que ens vam arribar a pensar que eres invencible: la iaia invencible.
 
»Ens han quedat un munt de coses pendents junts, com el creuer, els estius a Puigcerdà i les festes de Nadal, que sense tu no seran el mateix. Però ara toca recordar tots els moments que hem passat junts, que són inoblidables i fer el que tu ens vas ensenyar: tirar endavant i gaudir de cada dia com el que és: un regal. Ens vas ensenyar a estimar, i això és el que farem sempre.
 
T’estimem, iaia!»
 
Els teus nets
Foto: Arxiu familiar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.