divendres, 15 de setembre del 2023

XX Setmana de la Joventut

 
Entre els dies 28 d’agost i 3 de setembre de 2023 ha tingut lloc una nova edició de la Setmana de la Joventut, que enguany celebra el seu vintè aniversari. 

Els actes van començar el dilluns 28 amb la pintada del mural commemoratiu a la paret de la piscina municipal. Dimarts 29 hi va haver un torneig de pàdel i a la nit, a la piscina, una sessió de cinema a la fresca amb la projecció de Big Fish, de Tim Burton. Dimecres 30, un torneig de vòlei. Dijous 31, a la plaça de l’Ajuntament, un divertit Joc de Nit. 

El cap de setmana es van concentrar la resta d’actes programats. Així, divendres 1 de setembre, al Casino, hi va haver un torneig de Botifarra; al Castell de Balsareny, un “brunchareny” amb Morgan&Co, un concorregut sopar popular, un monòleg amb Raventós i un animat concert amb Ultimàtum Band i Simmons Deejay. Dissabte dia 2, a la tarda, la popular Garrinkana; al vespre, a la plaça de l’Ajuntament, el pregó de la festa, amb espectacle, la Petada del Porc i el Tussimòbil amb Xaranga Màgic; i a la nit, al Sindicat, marxós concert amb La Séptima Trastada, DJ Lex Flow i DJ 25 Pesetas. 

La setmana es va cloure el diumenge dia 3 amb una classe gimnàstica de Cristià Vilà a la piscina, i un Quinto del Traginer a la plaça de les Monges, seguit d’una ballada de sardanes en llauna. Tots els actes van ser molt participats, amb molta gresca, marxa i bon humor. Felicitats als organitzadors i a tothom qui hi ha col·laborat, i per molts anys es pugui anar celebrant aquesta Setmana que, després de vint anys, ja es pot considerar amb ple dret una tradició més del nostre poble.
 
Sarment
Fotos: Alfred Selgas, Jordi VilanovaAinoa Garcia


































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.