dilluns, 18 de setembre del 2023

Associació de Veïns Sant Josep

 

La Junta de l’Associació de Veïns Sant Josep de Balsareny (associació destinada a gestionar els serveis de decessos), avalada pels seus socis en la reunió d’aquest any del passat mes de març, ha decidit entrar a formar part de la nova Cooperativa RECER, Cooperativa d’Acompanyament Veïnal, donat que s’ha considerat la millor manera de continuar perquè sigui viable. 

La cooperativa comptarà, en un principi, amb uns 4.000 socis, de moltes associacions de veïns del Bages, la majoria de barris de Manresa, i permetrà que les quotes siguin més econòmiques que abans. És la primera que es crea en tot Catalunya amb aquesta finalitat, la de donar continuïtat a les vocalies d’enterraments. La cooperativa està oberta a tothom i, per tant, a la captació de nous socis.

De moment, l’associació actual convoca tots els socis a una reunió informativa a celebrar el dia 21 d’octubre de 2023, a les 5 de la tarda, al local municipal de la plaça de la Mel. Seguirem informant.

La Junta 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.