dissabte, 16 de setembre del 2023

Campaments AEiG Guillem de Balsareny

ESCOLTISME
 

Campaments a Besalú
(Càuling, la teva aerolínia de confiança)
 
El passat 30 de juliol els escoltes de Balsareny vàrem marxar de campaments a Beuda, una població a prop de Besalú. Allà vam estar convivint totes juntes durant una setmana. 
 
L’aventura va començar volant amb l'aerolínia Càuling, en un vol amb destinació a les Maldives. Després d’un vol accidentat vam acabar en una illa perduda, de la qual havíem d’escapar.

 
Durant aquests dies vam fer un munt d'activitats com, per exemple, descoberta de l’entorn i la seva història, manualitats, la promesa escolta… Cal destacar que fins i tot vam aprendre a beure amb el porró. Una de les activitats més rellevants va ser l’excursió amb què cada branca, en dies escalonats, va anar a visitar Besalú. Ens va encantar tot aquell territori medieval ple d’història i de turistes, agraïts principalment pel seu riu, on alguns vam poder dutxar-nos per primer cop després d’uns quants dies.

 
Una de les novetats respecte a l’any anterior va ser la incorporació del Vàter Masplà, després de més de 8 anys. Entre tots vam aprendre que 50 persones fent les seves necessitats en un sol forat requeria haver de fer-ne uns quants més…
 
En resum, han estat uns campaments marcats per les adversitats provocades per la sequera i la limitació d’aigua. Malgrat això, vam poder realitzar uns campaments molt divertits, on totes les branques ens ho vam passar d’allò més bé, mentre manteníem la consciència per l'estat d’alerta. 

 
Cal agrair enormement la feina dels intendents dels campaments, que ens van sorprendre amb uns àpats extraordinaris i unes receptes pròpies de la casa.
 
Finalment, mirant cap endavant, encarem el nou curs amb moltes ganes i amb alguna novetat. Una d’aquestes és la inauguració de la nova branca, Pioners i Caravel·les, on es portaran a terme els projectes més grans de l’agrupament.

 
Si coneixeu alguna persona que vulgui entrar al cau, contacteu amb nosaltres al correu:

Text i fotos: AEiG Guillem de Balsareny
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.