dilluns, 18 de setembre del 2023

II Torneig d’handbol Juan Luis Chávez

 

 
El dissabte dia 16 de setembre es va celebrar, al pavelló municipal de Balsareny, la segona edició del torneig d’handbol Juan Luís Chávez, activitat que es va fer coincidir amb la presentació dels equips d’aquesta nova temporada, 2023-24. Més d’un centenar de persones hi varen assistir com a públic, entre familiars i simpatitzants de l’Handbol Balsareny i alguns acompanyants dels dos equips forans convidats: l’Handbol Santpedor i l’Handbol Vilanova i la Geltrú. Entre el públic, cal destacar la presència de la regidora d’Esports, Cristina Díaz; i del mateix titular del trofeu, Juan Luis Chávez.
 
A l’entrada del pavelló hi va haver servei de bar durant tota la jornada, amb l’objectiu de recaptar fons econòmics per al club. Passades les cinc de la tarda, començava l’acte de presentació dels dos equips que actualment té el club balsarenyenc: l’equip aleví mixt i l’equip cadet femení. El secretari, Antonio Rabaneda, va fer un petit parlament, en què es va congratular de poder celebrar aquest torneig que, des de l’any passat, rep el nom del balsarenyenc que durant més de 25 anys fou president d’aquest club: Juan Luís Chávez. També va agrair el suport de la gent per tal de tirar endavant i va desitjar que tant de bo es puguin fer més equips en el futur, cosa que no és gens fàcil, perquè falta gent, però s’intenta fer. També va fer referència al fet que els dos equips que es presenten tenen el repte de jugar enguany en categories noves i més experimentades.

Tot seguit, el mateix Rabaneda va anomenar cadascuna de les jugadores i jugadors, que van anar sortint cap a la pista i es van alinear per fer-se les corresponents fotos, que veieu aquí. Igualment, va presentar els seus entrenadors, que són: per la part de l’equip aleví, els germans Adrià i Paula Hernández, així com la Júlia Hernando; i, per l’equip cadet, Rafa Andreu i Francesc Boltor.
 
Seguidament, va començar el primer partit, de la categoria Aleví mixt (11-12 anys), entre l’Handbol Balsareny i l’Handbol Santpedor, disputat en quatre parts de 10 minuts cadascuna, amb els resultats de: 7 a 14 ; 2 a 20 ; 3 a 19 ; i 6 a 13. Per tant, va guanyar clarament el Santpedor. L’equip balsarenyenc, que va fer el seu esforç i fou animat pel públic en tot moment, va rebre el trofeu de subcampió, mentre que el club de Santpedor va merèixer el de campió. Tots dos van ser lliurats pel president del club, Sergi Montagut.
 
A les 18.30 començava el segon partit, de dues parts de 30 minuts cadascuna, de la categoria Cadet femení (15- 16 anys), en què l’equip local va perdre, però va ser força igualat, sobretot en la primera part, i el resultat fou més ajustat que en el partit anterior: Handbol Balsareny 20 – Handbol Vilanova i la Geltrú 26. Les jugadores locals van lluitar de valent durant tot el partit i van causar molt bona impressió, malgrat el resultat final. Novament, el president del club va fer el lliurament dels dos trofeus: el de subcampiones per al Balsareny i el de campiones per a Vilanova i la Geltrú.
 
Cal dir que, en tot moment, el nombrós públic assistent va animar tots dos equips i va ovacionar els seus gols i les parades dels porters. En definitiva, va ser una agradable tarda per a tots, jugadors i afició, amb l’handbol com a protagonista: un esport que sempre ha arrelat a Balsareny, on es va iniciar ja fa més de cinquanta anys, i que, tot i passar temps difícils, es manté i esperem que continuï en el futur. 

La tarda es va acabar amb una botifarrada per a tothom.
 
Text i fotos: Isidre Prat
























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.