dijous, 14 de juliol del 2022

Nova edició de la ‘Shopping Night’

 

Tots sabem com és de difícil per al petit comerç local, no el fet de competir, que aquesta no és la finalitat, sinó el simple fet de poder oferir dignament el seu servei. El petit comerç fa molt de temps que lluita per aconseguir aquest objectiu; i ho fa contra un sistema que la societat mateix ha alimentat, contra una administració que entorpeix moltes vegades, i contra un comerç poderós que sovint trepitja el feble. Sortir al carrer pels petits pobles i poder trobar a sota casa, a la cantonada o uns carrers més enllà, tot un assortit de productes al nostre abast, servits pels nostres veïns o amics, és tot un regal. No tan sols és servei a la nostra disposició, també és vida al nostre poble. Per això cal donar les gràcies als establiments i consumidors locals que donen, entre tots, vida a Balsareny, i alhora felicitar-los.
 
El passat dia 2 de juliol, l'Associació de Botiguers i Comerciants de Balsareny va  omplir la plaça de la Mel de serveis, música i diversió amb una nova edició de la Shopping Night. Enguany hi van participar: Pastisseria Bonals, Sdecoart, Superverd la Mel, Merceria Entre Costures, Carns Capdevila, Carnisseria Carmelo, Llibreria Els Colors, Frankfurt Llobregat, Carme Galera i Perruqueria Mercè, amb la col·laboració de l'Ajuntament. Hi va haver força visitants, podríem dir que es va omplir la plaça, i hi va haver Zumba de la mà de Montse Rodríguez, d'O2; sopar a la fresca; inflable, toro mecànic i un bon concert de Juanjo Tinajas i Dani Casimiro. Va ser novament una gran vetllada. Enhorabona a tothom qui ho va fer possible. Gràcies, ABCB i establiments locals per aixecar cada dia la persiana! Sou de gran valor!
 
Sarment
Fotos: Jordi Vilanova 

















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.