dijous, 7 de juliol del 2022

AMPA: Festa de fi de curs

AMPA
 
 
El passat dia 17 de juny l'AMPA de l’Institut Escola Guillem de Balsareny va organitzar, en col·laboració amb el centre, amb l'Ajuntament i amb l'AEIG Guillem de Balsareny; la festa de final de curs escolar. Feia dos cursos que no s'havia pogut celebrar, a causa de les restriccions per la pandèmia, i l'última edició es remunta al final de curs 2018-2019. 

 
Les ganes de celebració eren evidents. Va haver-hi una molt bona participació de l'alumnat i les seves famílies, que van poder gaudir, des de primera hora de la tarda, d'inflables d'aigua, ball d'escuma, "Photomaton" i circuit de segway. Al vespre, va ser l'hora del sopar de celebració, i per postres, una truck posava a disposició dels assistents un sortit de crepes, gofres, patates fregides, cafès, etc. També vam comptar amb la música i animació de Juanjo el Tinajas, i en Dani, amb un bonic repertori musical. 

 
La festa va suposar molta feina per als organitzadors i col·laboradors; però, motivats per la il·lusió i la màgia que desprèn l'esforç, l'aprenentatge i els valors educatius que any rere any ens mostren alumnes i claustre, va ser molt gratificant. Moltes gràcies a tots per fer-ho possible! Ens retrobem el proper curs, que enguany començarà els dies següents:  
  • Educació infantil i primària: Inici de les classes, dilluns 5 de setembre, amb horari de 9h a 13h.
  • Educació secundària: Inici de les classes, dimecres 7 de setembre, amb els següents horaris: dilluns, dimarts, dijous i divendres de 8h a 13'30h; i dimecres de 8h a 13h.

El centre ofereix un servei de lleure educatiu (per a infantil i primària) cada dia de setembre de 15:30h a 16:30h amb monitoratge.
 
AMPA IE Guillem de Balsareny
Fotos: Yolanda Izquierdo


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.