dilluns, 4 de juliol del 2022

Ariadna Noguera Granados, al servei del poble on ha nascut

ENTREVISTA



“Gràcies per entrevistar-me, em plau estar al servei de Balsareny. És el meu poble i tenia clar que, si havia de treballar en algun lloc, havia de fer-ho al meu poble”.
 
De bat a bat, de nou aquesta finestra oberta té el plaer de parlar amb aquesta nostra conciutadana, la qual ja fa un temps que es troba instal·lada com a directiva de l’establiment bonÀrea. Ens acull en el mateix establiment, bo i atrafegada per donar el pertinent bon servei a la clientela.
 
La nostra convidada va néixer a Balsareny l’1 de setembre de 1993. A l’Ariadna li agrada llegir, encara que darrerament no ho fa per manca de temps. Li agrada viatjar, ja que sempre que podem ens agrada escapar-nos i conèixer racons meravellosos.
 
En primer lloc, la pregunta obligatòria: d’on procedeix bonÀrea, d’on heu vingut?
 
Procedeix de Guissona, on un equip d’agricultors van constituir la Cooperativa Avícola de Guissona, avui ja fa mig segle.
 
Tenim la sort que vàreu triar Balsareny. Per què?
 
Doncs perquè és el poble on he nascut i tenia clar que si havia de posar-me al servei d’algú ho havia de fer a Balsareny, on per cert hem tingut una bona acollida; som una gent de tracte de tu a tu. Avui ja puc dir-vos que tots formem una gran família.
 
I on us trobeu situats?
 
Som entre la plaça Onze de Setembre i el carrer del Nord número 1. I és per dir-vos-ho d’alguna manera, som al centre del poble, lloc molt concorregut, on es troben altres establiments socials i les caixes d’estalvis.
 
Què més hi podem trobar, a bonÀrea?
 
Tot tipus de productes per a l’alimentació: pastes, verdures, carn de diferent mena i també tot un estoc de productes per a la neteja.
 
A més de tu, com a directora de l’establiment, quantes persones sou a bonÀrea?
 
El nostre establiment és un centre renovat, espaiós i agradable de visitar, i per tal de facilitar que tothom sigui ben atès actualment som 4 persones.
 
Quin horari és l’establert durant el dia a dia?
 
El nostre horari és de dilluns a divendres: de les nou del matí fins a les nou del vespre, i us puc dir que també obrim els diumenges de 9 a 14h.
 
Ja per últim, per què hem de venir a comprar a bonÀrea?
 
Perquè amb una gran i bona atenció hi podeu trobar gairebé de tot amb una relació qualitat-preu molt encertada.
 
Gràcies, Ariadna, i fins a una altra.
 
Josep Gudayol i Puig

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.