dimecres, 29 de desembre del 2021

Caminada per la Marató

  
Després de l’aturada de l’any passat, obligada per la covid, el dia 19 de desembre el CEB va tornar a organitzar la caminada per la Marató de TV3, aquest any per la salut mental. Ens va fer un molt bon dia, amb un èxit de participants: 70 persones —mai no havíem sigut tanta gent en aquesta caminada.
 
El recorregut va ser molt bonic. Vàrem sortir de la plaça de la Mel en direcció al carrer del Castell i fins a la bassa, per anar a buscar el camí de la Via en direcció a Navàs. Al trencant de Sant Esteve vam agafar un corriol fins al lloc on anys enrere hi havia hagut les escombraries de Balsareny, que actualment serveix per fer un circuit de motocròs: va ésser un tros preciós per la gebrada que hi vàrem trobar. Vam seguir una pista per buscar un altre corriol que ens va portar a la Colònia Soldevila. D’allà vàrem continuar pel costat del riu en direcció a la Rabeia, des d’on vam anar a buscar la resclosa dels Manresans. Continuant fins a l’aqüeducte de Santa Maria i pujant pel Repeu, finalment vam arribar a la plaça de l’Església per tornar a la plaça de la Mel, on ens esperava un petit refrigeri de beguda i coca amb xocolata. Vàrem caminar 2 hores i l’aportació dels caminants a benefici de la Marató també va ser molt generosa: 411 euros. En nom del CEB, moltes gràcies a tots els que hi van participar.
 
Text i fotos: Alfred Selgas























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.