dijous, 23 de desembre del 2021

Societats: us desitjo sort, gràcies pel servei

CINC MINUTS
  
Amb la mateixa il·lusió de sempre i ja en la recta final del 2021, tinc el plaer d’adreçar-me a tots vosaltres per complir amb la meva columna dels Cinc Minuts.
 
A la llum tènue d’un matí silenciós i amb el fred matiner és quan la reflexió se’t fa més clara. Comencem doncs.
 
Ho diré tantes vegades com em permeteu, ja ho he dit des de sempre: l’home ha de ser agraït i malgrat estar immersos en una societat diversa, per altra banda considerada normal, deixeu-me dir que moltes vegades només som com fulles de tardor, que tal com aquestes cauen, nosaltres també sovint caiem i oblidem això d’ésser agraïts.
 
No, no soc ni he pensat mai ser-ho, una persona perfecta, per això mateix avui entro dins d’una de les meves qualitats: l’agraïment. Molts de vosaltres ho recordareu, quan per mitjà de la nostra megafonia municipal ho he fet avinent: vull referir-me que fa uns dies que ens van dir adeu uns amics i servidors de la banca i ningú sembla recordar-ho. Sí, el BBVA ens ha deixat sense el bon tracte personal de l’Elisa, el Rafa i els diferents directors de la sucursal de Balsareny. Gràcies pel vostre servei, personalment us trobaré a faltar, sort!
 
I en aquest capítol d’avui d’agraïments, vull felicitar i agrair als membres de la Junta actual del Centre Instructiu i Recreatiu, El Casino, per la seva labor continuadora a favor d’una entitat i memòria envers uns homes que amb una ideologia diferent van fundar el que avui en aquests dies s’han complert els 130 anys. Gràcies!
 
Josep Gudayol i Puig

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.