diumenge, 26 de desembre del 2021

Cantada de Nadales


El 22 de desembre, darrer dia d'escola abans de les vacances, l'alumnat de l'Institut Escola Guillem de Balsareny va omplir de Nadal i alegria els carrers i places del nostre poble.
 
Des de les 9.40 del matí fins a quarts de dotze, tots cursos de l'Institut Escola es van repartir per diferents indrets del poble com ara: l'Era del Mas Martí, la plaça de l'Ajuntament, el carrer de la Creu, la plaça Ricard Viñas Coma, la plaça Onze de Setembre, la plaça de la Torrada del carrer Travessera, la carretera de Manresa, la carretera de Moià i el carrer del Trull, des d'on ens van interpretar un assortit de cançons tradicionals nadalenques que havien treballat.
 
Els alumnes d'educació infantil, van cantar El dimoni pelut; els de primer curs, El caganer i Los peces en el río; els de segon curs, El petit vailet i Arre, borriquito; els de tercer, El pobre alegre i Aguinaldos de Archena; els de quart van cantar L’àngel i els pastors i Canta, ríe i baila; els alumnes de cinquè, Allà en un pessebre i Campana sobre campana; sisè va interpretar El trineu i Villa and Zico; i els alumnes de primer d'ESO, El petit ukelele, El rabadà i La Marimorena.
 
A mida que anaven acabant les seves cançons, els diferents cursos es reuniren a la plaça de la Mel, dins les zones senyalitzades i perimetrades, respectant les distàncies entre els cursos i entre el públic assistent.
 
Tots junts van cantar El Nadal no té impossibles, una optimista cançó molt escaient en els temps actuals; en els quals és d'agrair poder escoltar els nostres infants i joves, amb les seves cançons i la seva alegria, que ens omplen a tots d'amor i esperança.
 
Felicitats a tot l'alumnat, al claustre de l'Institut Escola i a tots els col·laboradors: gràcies al seu treball, n'hem pogut gaudir un any més.
 
Text i fotos: Jordi Vilanova














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.