dilluns, 20 de desembre del 2021

Altres activitats culturals

 
El 25 de novembre, l’Ajuntament va celebrar el dia contra la violència masclista amb la lectura d’un manifest i la representació de l’obra de teatre “416”, a càrrec de la Companyia La Entusiasta.
      El passat 27 de novembre va tenir lloc a la sala Sindicat de Balsareny la projecció de la pel·lícula Altafulla, de Marc Comabella i Mireia Ferré, que ja havia estat presentada a Manresa el desembre de l’any passat. Els que encara no l’havien vist i molts que ja ho havien fet en van poder tornar a gaudir. 


      Entre el 8 i el 20 de desembre, l’Ajuntament, amb la col·laboració del Gimnàs O2 i l’Agrupament Escolta Guillem de Balsareny, van organitzar una campanya solidària de recollida de joguines.
      El 15 i el 16 de desembre hi va haver a la sala petita del Sindicat les audicions nadalenques de l’Escola de Música Mossèn Joan Bajona.
      El 18 de desembre, en favor de la Marató de TV3, hi va haver una conferència—col·loqui del Dr. Josep Cañellas a la Sala Sindicat, sobre la salut mental. Al pavelló poliesportiu hi va haver partits del Club d’Handbol Balsareny, i a la plaça de la Mel una caixa solidària amb l’Agrupament Escolta Guillem de Balsareny. I el dia 19, el Centre Excursionista Balsareny va organitzar una caminada solidària també a benefici de la Marató.
      Són algunes de les coses que s’han fet al poble, a més de les activitats nadalenques organitzades per l’Ajuntament, com l’encesa de llums, representacions de teatre familiar i tallers infantils i altres, o les de la Comissió de Reis de què ja s’ha informat en un altre lloc del present butlletí, o la participació de colles geganteres en trobades a altres poblacions. I segur que ens descuidem moltes coses, ja que les entitats no paren. Volem felicitar a tothom qui es mou fent activitats populars, i recordar que, si ens en fan arribar les ressenyes, nosaltres amb molt de gust les difondrem, dintre dels límits físics de l’espai del nostre butlletí, i també per les xarxes socials, a fi que en quedi constància. Desitgem unes bones festes i un millor any a totes les entitats locals, a tots els nostres lectors i a totes les persones de Balsareny.
 
Sarment
Fotos: Altafulla / A.Selgas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.