dijous, 26 de setembre del 2024

La Unió Esportiva Balsareny informa

 
Hem parlat amb la Unió Esportiva Balsareny per fer un enllaç entre la temporada passada i la nova. Ens expliquen amb il·lusió la continuació dels projectes i les novetats d’enguany. Desprenen entusiasme i ganes de fer-ho bé.
 
La Unió Esportiva de Balsareny hem començat  la nova temporada de futbol. El nostre club continua funcionant des de tres comissions bàsiques: la social, l’esportiva i  l’econòmica. De la comissió social i de l’econòmica en surt una subcomissió que es dedica a la programació i execució d’esdeveniments i actes diversos.
 
Des de l’àrea esportiva hem de destacar el bon paper del primer equip, que la temporada passada  va quedar a la vora de l’objectiu que desitjàvem. Vam quedar tercers a un sol lloc de poder jugar la promoció d’ascens a 3a Catalana. Una bona posició per a un equip en creixement. N’estem satisfets.

Equip sènior femení, primer partit de pretemporada a Calaf

 
El futbol femení sènior de futbol 7 també va progressar positivament al llarg de la temporada. Enguany l’equip femení sènior és de futbol 11 i tenim un entrenador amb bons contactes amb el món del futbol femení; i encara que el gruix de les futbolistes és del poble, també n’han vingut de fora.
 
El grup juvenil i el sènior també han iniciat la temporada amb un nivell esportiu més alt i comptem amb l’entrenador Nisi González, que fa anys que es mou en el món del futbol i del nostre territori. I el Ferran Morral continua al cos tècnic com a preparador físic. En Xavi Garcia continua com a segon entrenador donant continuïtat al projecte. Hi ha expectatives de poder fer una bona temporada esportivament parlant.
 
Tenim els equips de futbol formatiu possibles perquè hi ha grups en què falta canalla i no es pot fer equip, com és el cas de la categoria de Benjamins. Encara hi estem treballant, per si aquesta situació es pogués revertir d’aquí a començament de la lliga. Els nois i noies del grup d’Infantils i Cadets tampoc no competeixen, però tenen l’opció d’entrenar.
 
Aquesta temporada tenim en competició un equip de Benjamí, un altre d’Aleví, l’equip de Juvenils, l’equip de Veterans i els Sènior masculí i femení. 

 
Com a novetat, us volem explicar que s’ha creat un equip de futbol femení veterà, que compta amb 30 jugadores que entrenen i faran algun partit amistós. En Carlos Dolado els fa d’entrenador. Aquest grup femení té l’objectiu de fer esport i desconnectar de les obligacions de la vida diària. Els primers entrenaments han estat tot un èxit d’assistència i bon ambient. Pensem que aquestes iniciatives, sorgides de les pròpies jugadores, engrandeixen el club.
 
Des de l’àrea econòmica, cal destacar que hem començat la temporada amb un saldo positiu, suficient per a les despeses que es generen en engegar el període futbolístic (pagaments de les inscripcions, les fitxes dels jugadors i tot allò que la Federació exigeix). Comptem amb 220 socis i sòcies i amb els patrocinadors, que són bàsicament del poble; aquest any hem pogut mantenir el preu de les quotes. La part econòmica és difícil de gestionar per tal de no tenir deutes. En aquest aspecte també estem molt contents. 

Animant Sergio Garcia Alcalà, que ha sofert una fractura de menisc
 
L’àrea social, amb el benentès de l’àrea econòmica, s’encarrega organitzar la festa del final de temporada, en què ens ho vam passar molt bé, amb una participació alta d’assistents i un bon ambient familiar.
 
També participem en les barres de bar en alguns dels actes municipals (Festa Major, Setmana de la Joventut), cosa que ens ajuda a arrodonir números, a més que   gaudim participant-hi.
 
A la Unió Esportiva estem oberts a col·laborar amb altres entitats i els cedim els nostres materials si és necessari. Agraïts de la col·laboració que rebem i contents de la que prestem.
 
L’assemblea de socis es farà el dia 10 d’octubre i us hi esperem per rebre les aportacions que entre tots facin créixer el club.
 
La presentació de tots els equips es farà el dia 10 de novembre, coincidint amb un partit del sènior masculí.
 
Des del Sarment us desitgem tots els encerts i una bona temporada.
 
Lluïsa Coma i Alfred Selgas
Fotos: UE Balsareny

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.