dilluns, 30 de setembre del 2024

Assemblea de Pastorets

 
El dissabte 21 de setembre, alhora que començaven els assaigs de la propera temporada de Pastorets, va tenir lloc l’assemblea general ordinària de l’entitat, que va començar amb un record per al company i amic Josep Sensada Masanés, que ens ha deixat després de més de cinquanta anys fent Pastorets. 

Entre altres temes, es van aprovar els comptes anuals de la temporada 2023-24, amb un dèficit ja previst a causa de la celebració del 75è aniversari dels Pastorets i del 10è aniversari dels Dansaires, i es va agrair a l’Ajuntament la seva col·laboració en aquestes commemoracions, i a tothom qui hi va participar. 

Es va informar que s’està construint un decorat nou, una casa reversible per a dues escenes diferents; que es vol restaurar un decorat de bosc, en el marc de la renovació escenogràfica que s’està emprenent, i que s’ha fet un inventari exhaustiu dels decorats, vestuari i material d’attrezzo existent. 

Es va informar que ja tenim a la venda la loteria de La Dooble, per qui ens vulgui ajudar comprant-ne. 

Aquest any hi haurà quatre representacions, els dies 25 i 29 de desembre i 11 i 12 de gener
 
Els Pastorets de Balsareny

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.