dilluns, 23 de setembre del 2024

La Tempesta inicia una nova temporada

El Alejandro Nano

L’espai cultural la Tempesta, després de les vacances d’estiu, ha reprès l’activitat el mes de setembre.
 
El dia 5 de setembre es va inauguració l’exposició “Senyores”, de l’artista Núria Malé, un homenatge a les dones, conegudes o anònimes, que han treballat en el món tèxtil i de la moda. Les seves obres —col·lecció de siluetes brodades sobre teixits provinents d’un històric taller manresà d’alta costura— restaran exposades fins al 9  d’octubre.
 
El divendres dia 13, el cantautor mexicà El Alejandro Nano va fer un recital amb les seves cançons, acompanyat amb la guitarra. Va ser un concert amb peces de gran intimisme i sentiment, que va crear un ambient molt empàtic entre el públic que omplia de gom a gom el local.
 
Gerard Vilardaga i Iris Hinojosa

El diumenge dia 15 hi va haver l’actuació de Gerard Vilardaga, amb un divertit monòleg sobre les vicissituds de la paternitat titulat “El meu fill li diu papa al gos”. La seva actuació, molt aplaudida, va anar seguida d’un col·loqui amb l’artista i amb Iris Hinojosa, la directora de l’espectacle. Per cert, que en Gerard acaba de publicar La talpera, una novel·la en forma de dietari sobre persones que pateixen drogodependència, aïllament social, racisme i solitud o que estan sense llar. 
 
La programació de setembre es completa amb la presentació de dos llibres a càrrec dels seus autors. El dia 26, amb La germandat de l’àngel caigut, de Jaume Clotet, premi Josep Pla 2024. I el dia 27, amb Un llençol blanc, de Xavier Gonzàlez-Costa: un dietari poètic frustrat sobre la guerra d’Ucraïna.
 
R. Carreté
Fotos: La Tempesta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.