dijous, 13 de juny del 2024

Actes culturals a La Tempesta

 
 
El mes de juny han tingut lloc diverses activitats al nou espai cultural i llibreria La Tempesta, dirigit per Núria Gómez; entre les quals, un espectacle infantil, el dissabte 1 de juny al matí, amb el títol “Una rentadora de contes” de la companyia La Mariona.
 
Per altra banda, s’hi han celebrat unes exitoses actuacions musicals, totes dues el mateix cap de setmana i totes dues amb el local ple de gom a gom. El dissabte, dia 8, a les 7 de la tarda, hi va haver un concert d’Amor en Júpiter, el grup del balsarenyenc Àxel Garcia amb Berta Játiva, que va interpretar diverses cançons de creació pròpia, en castellà i en català, ell acompanyat de la guitarra i ella del piano. La repetició d’una peça, per agrair els forts aplaudiments, i la bona acollida del públic va cloure gairebé una hora d’actuació.

 
L’endemà diumenge, dia 9, a la mateixa hora, tenia lloc l’actuació de la bagenca Alba Careta, acompanyada per Roger Santacana al teclat. El duet va interpretar diverses cançons en català de cantautors coneguts, sobretot de Lluís Llach (com ara Un núvol blanc), amb diferents arranjaments. També van interpretar algunes peces pròpies del grup i una cançó en anglès. L’Alba va ser molt aplaudida com a solista per la seva portentosa veu i pels fragments amb què l’alternava amb la seva trompeta, en la majoria de cançons; i el Roger també va ser ovacionat, sobretot en els fragments com a solista al teclat. Finalment, com a bis, van interpretar una cançó més per agrair l’assistència de la gent en un espai que els va encantar i que van trobar molt acollidor.
 
Text: Isidre Prat Obradors
Fotos: La Tempesta


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.