dilluns, 19 de febrer del 2024

Assemblea general 2024

 

El dia 9 de febrer de 2024 va tenir lloc l’assemblea general ordinària del Cercle Cultural de Balsareny. Els reunits van aprovar l’acta de la reunió anterior, el pressupost previst per a l’any 2024 i l’estat de comptes de l’exercici 2023, que presenta un superàvit de 669,98 euros. Es va acordar mantenir el mateix import que l’any passat pel que fa a la quota social (23 euros l’any) i el cost addicional de la tramesa de la revista per correu (5 euros a l’estat espanyol, 12 euros a l’estranger).
 
En l’apartat de renovació de junta, es va acceptar la renúncia de la Laia Riu com a vicepresidenta i membre de la junta, agraint-li els serveis prestats i la dedicació al llarg del temps en què ha exercit el càrrec; i es va nomenar vicepresident l’Isidre Prat Obradors. La resta de la junta directiva continua com l’any anterior.
 
Es va llegir i aprovar els informes de gestió de la redacció del Sarment, que es congratula de l’increment de pàgines i de la col·laboració de moltes entitats locals; de l’equip que gestiona la publicació digital, amb un notable augment de seguidors a les xarxes; també de les activitats del grup La Garsa (que participarà en les actes d’homenatge als germans Guitó que organitzarà el proper novembre l’Ateneu Rocaus de Sallent); i de la Comissió Casaldàliga (entre altres, presentació dels llibres de Jordi Corominas i de Francesc Escribano; conferència de Lourdes Jorge, la parada de llibres i roses per Sant Jordi, l’obra de teatre Pere Llibertat, de Climent Ribera, pels alumnes d’ESO de l’IE Guillem de Balsareny;  l’acte “Una llum per l’esperança educativa”, un concert de música brasilera i una exposició sobre l’Agenda 2030). Així mateix es va comentar la col·laboració del CCB amb diverses activitats de la plataforma Balsareny Educa.
 
En un altre punt, es va parlar de possibles actuacions futures del Cercle, entre les quals destaca: l’estudi d’un projecte de digitalització de la revista Sarment des del 1976; i la propera celebració dels  cinquanta anys del CCB l’any 2026, creant una comissió que estudiarà l’edició d’un llibre i l’organització d’una exposició commemorativa. Encarem el futur amb ganes de continuar prestant servei a la cultura i al teixit associatiu de Balsareny, gràcies al suport dels nostres socis i sòcies
 
La Junta 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.