dilluns, 26 de juny del 2023

Tempo: ‘El monstre de colors’

 
 
El dia 18 de juny el cicle d'espectacles familiars Tempo presentava la darrera obra de la temporada: El monstre de colors, de la companyia Tutatis -Transeduca. 
 
Va comptar amb una bona participació de públic que va poder contemplar un entranyable  personatge, en format titella, que no sap què li passa, perquè s’ha fet un garbuix d’emocions i li toca desfer l’embolic. Una història senzilla i divertida d'empatia, que ens ensenya a identificar i endreçar les emocions: el color groc vol dir que estàs content, el blau és la tristesa, el vermell és la ràbia, el negre la por; el verd... Quin embolic! Cada color representa una emoció, però cal saber-les entendre per posar-les en ordre. L'espectacle és una adaptació teatral del conte El monstre de colors, obra d’Anna Llenas,  amb més de 300.000 exemplars venuts i traduïda a 16 idiomes.
 
Amb aquesta representació, el cicle Tempo s'acomiada fins al proper mes de setembre, en què ens oferirà un espectacle que havia estat programat anteriorment, però que es va suspendre per motius de salut de l'artista: Welcome to my head, de la companyia Kerol. Un home a la vora de l'esquizofrènia ens convidarà a viatjar entre els plecs del seu cervell. Personatge caradura ple de tendresa, sarcasme i bogeria. Gentil, rocambolesc i cansat dels happy ends, Kerol ens mostra els efectes adversos que produeix viure en els nostres temps. Una sorprenent miscel·lània de malabars excèntrics i beatbox bufonesc.
 
Així doncs ens retrobem al setembre a la sala Sindicat.
 
Jordi Vilanova
Fotos: Tutatis-Transeduca 













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.