dimarts, 13 de juny del 2023

Acord de govern 2023-2027


Veïns i veïnes, des de les formacions polítiques Endavant Balsareny i ERC, us comuniquem que donats els resultats electorals el passat dia 28 de maig, havent-los analitzat i per tal de garantir un bon govern a Balsareny, veient les moltes coincidències en els programes electorals, hem arribat a un acord que consisteix en responsabilitats compartides durant els propers 4 anys.
 
En un primer període de 2 anys, l'alcaldia recaurà en la cap de llista d'Endavant Balsareny, Glòria Casaldàliga Riera, i durant el període 2025-2027 a Isidre Viu Payerols, cap de llista d’ERC. 
 
Les diferents regidories s'ocuparan de manera consensuada, treballant totes elles en equip i fent costat a la ciutadania, treballadores i treballadors municipals i entitats locals. 
 
Entenem que aquesta decisió és la millor per portar a terme un projecte comú on el beneficiat serà el poble de Balsareny. Moltes gràcies pel vostre suport!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.