divendres, 16 de juny del 2023

AMPA: Festa de fi de curs

 
 
A les portes de concloure el curs escolar, l'AMPA de l'institut escola Guillem de Balsareny va organitzar, com es tradició, la festa de final de curs. Va ser el dia 9 de juny a la plaça de la Mel, on començàvem a les 6 de la tarda amb tallers de manualitats, pinta-cares, tatoos, jocs gegants, bombolles i  jocs diversos per a les famílies; per a l'alumnat d'ESO es va organitzar una escape room estàtica... Tot plegat va ser del grat d'infants, joves, i famílies. Altres anys ens remullàvem al pati de l'institut escola tot jugant amb inflables d'aigua i saltant i ballant entre núvols d'escuma; enguany vam valorar la situació de sequera que patim, i vam optar per uns altres tipus de jocs i entreteniments: una decisió compresa per tothom davant l'excepcionalitat donada.

 
Tots junts vam omplir la plaça, on també vam sopar-hi plegats, a més, durant tota la tarda-vespre vam oferir servei de food truck i de bar. Les mares i pares dels alumnes de 6è van ocupar-se de la graduació d'aquests, als quals els van dedicar unes paraules, junt amb el director del centre, Joan Emili Sorroche, i la cap d'estudis, Marta Ortega; també els van fer entrega dels barrets de graduació i d'unes samarretes fetes per a l'ocasió. Per acabar la festa vam comptar amb la participació dels Frikibingo, que de seguida van engrescar tota la plaça fent-nos jugar, riure i ballar fins ben entrada la nit. 

 
La festa de final de curs, a part de ser cada any una celebració engrescada i participativa, és a més un agraïment i un reconeixement al gran treball realitzat durant el curs, en el qual, totes les persones que conformen el nostre institut escola han tingut, i tenen, un paper molt important en el seu desenvolupament. Des de l'AMPA volem agrair-los, una vegada més, la seva dedicació i implicació en favor de l'educació i de la cultura. Amb la mirada ja posada en el proper curs, que començarà el dia 6 de setembre, us desitgem que tingueu un molt bon estiu. Moltes gràcies per tot! 
 
Text i fotos: AMPA I.E. Guillem de Balsareny
 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.