dilluns, 5 de juny del 2023

Els Ametllers: Festes de Primavera

 
 
“La màgia de cada persona està en el seu cor i en el seu somriure: la teva actitud davant de la vida ho canvia tot”. Així començava la salutació de Maria Dolores Alcalá, presidenta de l’associació Els Ametllers, en el programa de les Festes de Primavera del Casal Cívic de Balsareny, que van oferir una variada i intensa gamma d’activitats culturals i de lleure. 


 
El dilluns 29 de maig hi va haver una missa en record de les persones del poble que ja no són entre nosaltres, però sí en el record. Després es va inaugurar una exposició de treballs manuals. Dimarts dia 22, en Ramon Carreté va fer una xerrada sobre “Històries i llegendes del castell i de la síquia”, seguida d’una projecció de fotografies del Casal Cívic i les seves activitats al llarg dels anys. A la tarda, sessió de Quinto i berenar de coca i xocolata. 

 
Dimecres 31 de maig, a la sala Sindicat, els companys d’Artés van presentar l’espectacle teatral “La volta al món als 80 anys”, un divertit i entranyable recorregut per la música i la cultura popular dels diferents països del món. El dijous dia 1 de juny es va fer un dinar de germanor al Sindicat, amb l’assistència de 91 persones; seguidament, concert i ball amb Pep i Maria José. Divendres dia 2, al Sindicat, actuació del grup PlayBack Torelló, guanyador del Festival Playback.Cat. I dissabte dia 3, ball amb Andreu, a la sala Sindicat. 

 
La setmana es va tancar el diumenge 4 de juny, també al Sindicat, amb la presentació del nou espectacle del Grup La il·lusió, com de costum ple d’alegria, música, dansa i bon humor amb un vestuari i un maquillatge molt treballats, que els assistents van premiar repetidament amb els seus aplaudiments. 

 
El programa de festes es complementava encara amb diferents sorteigs de pernils i dinars al restaurant Rosamar. L’associació Els Ametllers vol agrair la col·laboració de l’Ajuntament de Balsareny, del Casal Cívic, de la direcció general d’Acció Cívica de la Generalitat de Catalunya i de tothom qui ha fet possible aquestes activitats, així com la participació dels espectadors que ens han fet sentir l’escalf de la seva presència . Les activitats de l’associació continuen, ara amb un viatge a les Illes Medes, l’Estartit i Girona el proper dia 18 de juny.
 
Text i fotos: Associació Els Ametllers 

































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.