dilluns, 8 de maig del 2023

Marxa nòrdica: Caminada per Castellbell i el Vilar

 
 
La quarta sortida de la temporada de Marxa nòrdica que cada any organitza la Diputació de Barcelona, amb el suport, en el nostre cas, de l’Ajuntament de Balsareny i el centre Excursionista Balsareny, va tenir lloc el dia 13 d’abril en terme de Castellbell i Vilar. A més de la colla de Castellbell, hi vam participar els grups de Balsareny (amb 33 caminants), Sant Pere de Riudebitlles i Pineda de Mar, poblacions on en dates anteriors es van fer les passejades corresponents.
 
A Castellbell, amb la ruta del romànic montserratí, ens van proposar fer una caminada com les de fa mil anys, descobrint el paisatge que va trepitjar la gent durant l’edat Mitjana. Així, vam poder viure l’experiència de caminar per aquells mateixos camins i corriols des d’on els nostres avantpassats van construir la nostra història. Des d’allí vam poder observar la fauna i la flora que ens envoltava i vam poder tastar una descoberta de Montserrat en tota la seva immensitat. En resum, vàrem fer una caminada molt maca, jo diria que de totes les caminades que hem arribat a fer, aquesta ha sigut de les mes encantadores.
 
Ara, el 31 de maig hi haurà la cloenda de la temporada amb una concentració de caminants a Vilafranca del Penedès, i fins a la propera! Moltes gràcies a tots els que fan possible aquestes passejades tan boniques i instructives.
 
Text i fotos: A. Selgas 



























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.