dijous, 11 de maig del 2023

Agrupament: activitats de primavera

ESCOLTISME 
 

Els dies 3, 4 i 5 d'abril l'Agrupament Escolta i Guia Guillem de Balsareny vam marxar uns dies durant les vacances de primavera. Les branques de Castors i Fures (de 6 a 8 anys) i Llops i Daines (de 9 a 12 anys) vam marxar conjuntament cap a la vila de Gironella on vam gaudir de diverses gimcanes pel poble.
 
La unitat de Ràngers i Noies Guia vam anar al poble de Cardona, on vam poder visitar el seu castell i l'entorn. Van ser uns dies on grans i petits vam compartir moltes vivències i experiències. 

 
D'altra banda, el diumenge 23 d'abril vam participar a la fira de Sant Jordi que es va dur a terme durant el matí a la plaça de la Mel. Allà, vam estrenar oficialment les dessuadores i bosses de tela del cau. Si voleu encarregar la vostra i col·laborar amb l'Agrupament, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic guillemdebalsareny@escoltesiguies.cat
o BÉ enviant un missatge d'Instagram al nostre perfil @aeiguillemdebalsareny , o bé presencialment a la botiga del poble “Més que moda”. Esperem que us agradin!
 
Encarem la recta final del curs amb moltes ganes de seguir trobant-nos els dissabtes a la tarda i preparant els campaments de l'estiu, on de ben segur ens ho passarem molt bé.
 
Text i fotos: AEiG Guillem de Balsareny


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.