divendres, 18 de novembre del 2022

Tornen els Pastorets, joves i amb empenta

Un any més, els Pastorets de Balsareny tornem a fer bullir les calderes d’en Pere Botero. I ho farem amb un bon esplet de personatges molt joves, juntament amb altres de veterans, i donant especial èmfasi als rols femenins, amb pastores, noies arcàngels, dimònies i personatges ja coneguts, com la Rovellona i la Llucifera, i dues novetats, la Sacerdotessa i la Jezabel. Amb els nostres Dansaires dirigits per Alba Fontanet i la novetat d’una coreografia de Pecats Capitals dissenyada per la jove Queralt Artigas, presentem una proposta escènica renovadora, àgil i dinàmica coordinada per un equip de direcció que encapçala Climent Ribera juntament amb l’Aina Rodríguez i la Laia Rodríguez.

D’aquesta manera, els Pastorets culminem el procés de renovació estètica i generacional que havíem emprès des de la temporades 2018-19 i 2019-20, després d’un intermedi forçat per les restriccions sanitàries a causa de la covid-19, en què durant dues temporades en vam presentar el muntatge de Climent Ribera “Salut, pastors (que falta ens fa!)”, modern i trencador, que va causar sensació.

Ara reprenem el fil, i els Pastorets “de tota la vida”, amb nova saba i energies renovades, continuaran fent sentir a Balsareny la prosa i els versos de Josep Maria Folch i Torres, amb una gran il·lusió, que és la suma de les il·lusions de molta gent. Desitgem que tots, petits i grans, us ho passeu molt bé, seguint amb un somriure benèvol les peripècies d’uns pastors humils, uns dimonis ingenus, uns àngels de bona jeia i uns dansaires molt trempats, en aquesta aventura entranyable que se’ns conta des de la innocència d’un somni infantil.
 
Amb una durada aproximada d'una hora i mitja sense intermedi, en farem tres representacions a la Sala Sindicat: el dia de Nadal, 25 de desembre, a les 18:30; el dissabte 7 de gener a les 20:00, i el diumenge 8 de gener a les 18:30. Les entrades es poden adquirir anticipadament al web pastoretsbalsareny.cat i al web ajbalsareny.fila12.cat de l’Ajuntament de Balsareny.
  
Els Pastorets de Balsareny
Foto: Txus Garcia (2019) 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.