divendres, 11 de novembre del 2022

La Comissió de Reis informa

 
 
Ens acostem a les festes de Nadal i la Comissió de Reis de Balsareny us convidem a participar amb nosaltres per rebre el Príncep Assuan i  SSMM els Reis de l’Orient.
 
Tots desitgem que la pandèmia ens continuï donant treva i ens permeti celebrar tots els actes com fèiem abans.
 
Aquest any el Princep Assuan i el seu seguici ens visitaran el dia 17 de desembre a partir de les 6 de la tarda al Sindicat. Si bé l'any passat va arribar al Casal Cívic on ens hi vàrem sentir molt ben acollits, aquest any no hem pogut adequar les dates i tornem al Sindicat. Allà tots els nens i nenes que ho desitgin podran entregar les seves cartes al Príncep.
Com aquests darrers anys, repartirem bústies per les botigues de Balsareny on els nens i nenes de Balsareny hi poden dipositar les cartes que no hagin pogut entregar al Príncep o pels que hi hagi algun "canvi" de darrera hora en la carta entregada. Recordem que entre totes les cartes rebudes, el Príncep en triarà unes quantes que tindran un petit obsequi. És per això que us demanem que decoreu molt bé els sobres o les cartes i que no oblideu de posar-hi el vostre telèfon i edat (imprescindible per a què us  els puguem fer arribar. No cal posar-hi el nom, el Príncep ja us coneix a tots!).
 
Per altra banda, tothom que desitgi que els Reis entreguin personalment els seus regals a casa, podran adreçar-se al local d’entitats (antiga guarderia) els dies 3 de gener de 17 a 20h i el dia 4 de gener de 10 a 13 hores. Caldrà que ens doneu el nom dels nens que han de rebre els regals, la seva edat, l’adreça on voleu rebre’ls i tan sols us demanem un petit donatiu (mínim) de 5 euros per col·laborar amb l’organització de la cavalcada. Us recordem que NO heu de portar-nos els regals, ja que no disposem d’un lloc segur on guardar-los. Ja us explicarem com ho podrem fer.
 
Ses Majestats arribaran a Balsareny el dia 5 de gener als volts de les 6 de la tarda. I com cada any recorreran els nostres carrers fins arribar a la plaça de l’Església, on adoraran el nen Jesús i seguidament seran rebuts a l’Ajuntament. Després del pregó de cada any es dirigiran als trons que tindrem a la plaça, on tots els nens i nenes podran saludar-los i acabar de tancar la seva llista de desitjos.
 
Igualment us emplacem a participar amb nosaltres perquè no decaigui una festa tan bonica com aquesta. Tots aquells que vulgueu donar-nos un cop de mà o fer qualsevol suggeriment, o senzillament donar-nos la vostra opinió, podeu fer-nos arribar un correu a l’adreça reisdebalsareny@gmail.com
 
Us hi esperem!
 
Comissió de Reis de Balsareny
Foto: Alfred Selgas (gener 2022)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.