dimecres, 23 de novembre del 2022

Casaldàliga, educant per la vida i la pau

 
La Comissió Pere Casaldàliga, amb motiu de la proximitat del dia Internacional dels Drets Humans, organitza un acte sobre la importància de l’educació en aquests Drets. Tindrà lloc el proper dia 3 de desembre, a partir de les 16:30 hores, a la Sala Sindicat.
 
L’acte duu el nom de "Pere Casaldàliga, educant per la vida i la pau"; i comptarà amb la participació de Balsareny Educa, que faran una exposició del treball de Casaldàliga en un Dret tan fonamental com és l'educació per al desenvolupament; fent referència a com n’és, d'important i d'influent, l’educació sobre Drets Humans —que avui dia segueixen sense estar garantits per a tothom.
 
Per fer-ho evident, seguidament a les 17:30, es donarà pas a la intervenció de Pallassos Sense Fronteres que, en una xerrada adreçada a infants i adults, ens explicarà la seva experiència.
 
Com és sabut, aquesta ONG treballa des de 1992 per millorar la situació emocional de la infància que pateix les conseqüències de conflictes armats, guerres o catàstrofes naturals; i ho fa mitjançant espectacles còmics realitzats per pallassos i pallasses professionals voluntaris.
 
El seu treball ha estat reconegut amb infinitat de premis i reconeixements tant a nivell nacional com internacional, entre els quals destaquen el Premi Dionisos de la UNESCO i la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya. També l'any 2008 rebien el Premi Pere Casaldàliga a la Solidaritat.
 
Per finalitzar l'acte, l’organització oferirà una xocolatada amb xurros solidària, en la qual cadascú que ho vulgui podrà destinar uns diners en favor de Pallassos Sense Fronteres.
 
Comissió Pere Casaldàliga
Disseny cartell: Txus Garcia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.