dimarts, 15 de novembre del 2022

Pas de Branca i inici del curs 2022-2023

AEiG GUILLEM DE BALSARENY
 

Benvolguts i benvolgudes balsarenyenques i balsarenyencs, des de l'AEIG Guillem de Balsareny ens plau informar-vos dels actes que hem anat fent des de l'arrencada d'aquest nou curs de Cau.
 
En primer lloc, vam iniciar el curs amb el Pas de Branca, un acte molt especial dins la metodologia i pedagogia escolta, on els infants més grans de la seva unitat passen a la unitat següent. A més a més, es dona la benvinguda als nens, nenes i caps nous; però també s'acomiaden aquells que marxen. D'aquí ve el nom de Passos. Aquest acte nosaltres el fem una mica diferent dels agrupaments de la zona: no és tan protocol·lari com en alguns casos, però tampoc és del tot senzill.
 

Nosaltres fem que cada unitat nova del curs prepari una actuació conjunta dins d'un eix d'animació concret. En aquest cas, va ser una programació de la famosíssima cadena televisiva "TVCAU". Castors i Fures van preparar un telenotícies patrocinat per Casa Tarradellas; Llops i Daines van crear un programa de premsa rosa; Ràngers i Noies Guia van fer un capítol especial de ‘Crims’ ambientat als campaments d'enguany; i finalment l'equip de caps i quel·les vam preparar les pauses publicitàries i un Late Show, on vam tenir de convidats especials en Marc Gallifa, que és el nostre enllaç amb la Taula Permanent de la Demarcació de Catalunya Central, qui ens va fer entrega del fulard de demarcació, i la Laura Bonet, membre de l'entitat del casino a qui vam fer entrega d'un detall a tall d'agraïment per l'acolliment al seu local el curs passat. 

 
L'acte va concloure amb un sopar de carmanyola amb famílies i infants tots junts, on el punt culminant va ser el concurs de postres! Va ser un èxit de participació amb un total de 26 postres elaborades artesanalment per les famílies i els infants de l'agrupament, i hem de dir que tots estaven per llepar-se'n els dits.
 
En acabar el sopar, infants i caps vam anar a dormir al nou local de l'agrupament i l'endemà al matí ens vam acomiadar tot cantant una cançó versionada titulada "Benvinguts al Cau", amb la música de Benvinguts al Club del Súper3.
 
Amb aquest nou curs iniciat, volem fer un incís per agrair la confiança que les famílies dipositeu en nosaltres en cada acte que fem i com ens ho demostreu participant en tot allò que organitzem. Això ens ajuda i motiva molt a continuar endavant. Ara comencem els preparatius per les colònies de Nadal, que de segur seran un èxit i ens ho passarem molt i molt bé tots i totes juntes!
 
Text i fotos: AEiG Guillem de Balsareny




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.