divendres, 18 de febrer del 2022

Ràdio Balsareny: Premiats i contents

  
El passat 28 de desembre el programa “De fora vingueren” de Ràdio Balsareny va estar d’enhorabona: va tancar el primer tram de la temporada amb un programa especial de Nadal.
 
El programa va seguir una rutina molt diferent de l’habitual i va servir per fer un agraïment a tothom qui hi ha participat d’una manera o altra, per fer balanç dels primers programes i per fer l’entrega de premis del concurs d’acudits. Gràcies al patrocini de tres comerços locals, es van guardonar els tres acudits amb millor puntuació fins al moment. Així, Clara Ayala va rebre el tercer premi de la llibreria Els Colors; Víctor Estruel va rebre el segon premi de El Dolç Capritxet i gràcies a La PaRockia es va entregar el primer premi a Josep Haro.
 
El programa va comptar amb molt d’humor i tota la cavalleria disponible. Els conductors van portar el programa, lleugerament més llarg en aquesta ocasió, intercanviant-se i modificant les les seccions i fent, fins i tot una “batalla de gallos” ben nadalenca. La iaia Lourdes no es va perdre la cita, així com tampoc un convidat força enigmàtic anomenat senyor Mell, de la comitiva dels Reis, que va haver de marxar de manera inesperada després d’un parell de preguntes que va semblar que no el deixaven sentir-se massa còmode.
 
El plat estrella de la nit va arribar amb els acudits. Se’l va anomenar l’Eugènio km 0, i és que el Jordi Vilanova va fer les delícies de l’audiència i dels presents amb un repertori de l’enyorat humorista. Finalment, tal com correspon a les festes nadalenques, van arribar els moments de màgia inesperada amb un vell conegut de la ràdio i una trucada en directe que van arrodonir el tancament.
 
Un cop passades les festes, el programa va reprendre l’activitat el dia 18 de gener. Una setmana més tard del previst, per contratemps propis de la pandèmia. Sembla que aquesta segona part de la temporada no porta novetats massa revolucionàries i el programa treballarà en la seva consolidació. De moment s’ha ampliat una mica l’equip del programa i es preveuen acudits que buscaran la profunditat en la seva qualitat. El dia 25 de gener va ser el Txus García qui es va sotmetre a les preguntes i l’humor de l’equip del programa. I van començar el febrer entrevistant la Maria Josep Cors, que va portar la seva xispa als estudis.
 
Si voleu participar en el programa, enviar-nos els vostres acudits, trucar en directe o simplement seguir el dia a dia, ens podeu trobar a FB i instagram a @de_fora_vingueren, al telèfon 667.60.54.25 o escoltar els programes emesos a través d’Ivoox. O també podeu ser els primers d’escoltar cada “De fora vingueren” en dimarts alternatius a les 9 del vespre al 107.1 FM.
 
Ens escoltem!
 
Text: Equip del programa 'De fora vingueren'
Fotos: Ràdio Balsareny





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.