divendres, 18 de febrer del 2022

Pensaments que fan pensar

LA VEU DEL CAMPANAR
 

Pensaments que fan pensar
Calendari Mans Unides 2022
 
Tinc el somni que els meus fills puguin viure en una nació on no siguin jutjats per color de la seva pell, sinó pel contingut del seu caràcter. Martin Luther King.
 
La pandèmia ha posat en relleu i ha agreujat problemes socials, sobretot la desigualtat. Aquests símptomes de desigualtat revelen una malaltia social; és un virus que ve d’una economia malalta. Papa Francesc.
 
Si no tenim pau, és perquè hem oblidat que ens pertanyem els uns als altres. Mare Teresa de Calcuta.
 
La igualtat no significa que tots tinguem la mateixa riquesa, sinó que ningú no sigui tan ric com per poder comprar un altre ni tan pobre per veure’s forçat a vendre’s. Jean Jacques Rousseau.
 
La solidaritat autèntica es construeix des del sentiment d’igualtat.
Francesc Torralba.
 
La igualtat és l’ànima de la llibertat; de fet, no hi ha llibertat sense ella. Francesc Wright.
 
Mentre que la pobresa, la injustícia i la desigualtat existeixin en el nostre món, cap de nosaltres no podrà descansar. Nelson Mandela.
 
L’esperança que les guerres callin sorgeix quan els homes es veuen amb un mateix cor. Cardenal Carlo Maria Martini.
 
Quan eduquem per a cooperar i ser solidaris els uns amb els altres, aquest dia estarem educant per a la pau. Maria Montessori.
 
El futur serà de pau quan ens acostem els uns als altres espiritualment, perquè som diferents, però profundament iguals. Andrea Riccardi.
 
Un desenvolupament que no té en compte els més febles i desafortunats no és un veritable desenvolupament. Papa Francesc.
 
La injustícia feta a un de sol és una amenaça dirigida a tots. Montesquieu.
 
 
Vetlla de pregària
 
Està prevista per al divendres 25 de març a les 9 del vespre a l’església parroquial. Serà una vetlla de pregària d’entrada a la primavera i de preparació per a la Pasqua amb un caire visual, musical i dinàmic.
 
La prepara el grup d’evangelització i està oberta a tothom. Tindrà una durada d’uns 60 minuts.
 
Mn. Antoni Bonet

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.