dimecres, 16 de febrer del 2022

Ball de Carnestoltes solidari

AMPA IE GdB
 

 
A les acaballes del mes de febrer, enguany podem tornar a celebrar el Carnestoltes, ja que l'any anterior les restriccions per la pandèmia ens ho van impedir. Així, des de l'AMPA del Institut Escola Guillem de Balsareny hem organitzat el Ball de Carnestoltes solidari que, com cada any, col·labora en la recaptació econòmica en favor de l’Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona, per la lluita contra el càncer infantil.
 
El divendres 25 de febrer, des de 2/4 de 5 i fins a les 6 de la tarda, la rua de Carnestoltes de l’Institut Escola, després d'haver vestit de carnaval alguns carrers del poble, arribarà a la plaça de la Mel, que es convertirà en l'escenari en què petits i grans, amb música i diversió, ompliran d'alegria i solidaritat el nostre ball de carnestoltes. També ens esperarà una bona coca amb xocolata i alguns refrigeris; i aquest any, l’oportunitat de comprar productes de l'organització “Pallapupas”.
 
Els Pallapupas són actors i actrius professionals formats en tècniques teatrals, en clown i amb coneixements sanitaris necessaris per fer la seva feina. Treballen amb un mètode artístic propi, orientat a pacients de totes les edats i en estreta col·laboració amb el personal sanitari. Personalitzen les intervencions de manera acurada gràcies a la informació que els proporciona el personal sanitari sobre l’estat físic i psíquic del pacient, així com la seva situació familiar o els tractaments que ha de superar. Perquè l’humor dels Pallapupas és molt seriós. Paraula d’humor! Gràcies a tothom per participar-hi!
 
AMPA Institut Escola Guillem de Balsareny

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.