dimecres, 16 de febrer del 2022

Caminada a Molins de Rei


El dimarts 15 de febrer de 2022, el grup de caminades de marxa nòrdica, organitzat per la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de l’Ajuntament de Balsareny i del Centre Excursionista de Balsareny, ens vam tornar a trobar, aquest cop a Molins de Rei, juntament amb el grup d’allà i les colles de Cardedeu i de Vilanova i la Geltrú.
 
Ens vàrem aplegar en un local preciós, el de la Federació Obrera de Molins de Rei, edifici modernista construït el 1922 per Cèsar Martinell, que era seu de les associacions obreres locals. Confiscat durant el franquisme i recuperat amb la democràcia, actualment l’Ajuntament el dedica a museu i centre d’interpretació de la memòria històrica, i acull diverses entitats locals, cursos, exposicions i altres usos socials i cívics.
 
Després d’esmorzar i de fer uns quants estiraments, la gent de tots quatre pobles  vam començar la passejada. Un camí ens va portar a la zona de Molins de Rei del Parc Natural de Collserola, on vam fer una caminada molt maca, enmig de boscos de roures i alzines, i també creuant rierols com el de la Rierada, fins arribar al salt d’aigua que porta el mateix nom, i vam passar per la masia medieval de Can Planes.
 
En total, vàrem fer una caminada d’un 8 km. Entre els quatre pobles érem unes 120 persones; els representants de Balsareny érem 31 caminaires. El dia 9 de març ens retrobarem a Vilanova i la Geltrú. Animeu-vos!
 
Text i fotos: Alfred Selgas














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.