dimarts, 15 de febrer del 2022

Presentació de la Festa dels Traginers


El dissabte 5 de febrer va tenir lloc als baixos de cal Merenci la presentació de la Festa dels Traginers 2022, en què es va dir adéu al Rebost del Traginer després de 50 anys d’excel·lent feina. Al programa de la festa, reduït de dimensions respecte al d’anys anteriors, però igualment molt complet, hi figura com a editorial un emotiu article de comiat de l’equip del Rebost. I es va donar la benvinguda a la gent de la Taverna del Traginer, també amb una llarga història, i que des d’aquest any passa a ocupar l’entranyable àmbit de cal Merenci, que era ple d’espectadors i tenia l’entrada emmarcada pels gegants Marc i Maria.
 
Es va presentar el banderer d’enguany, Jesús Acevedo, acompanyat dels cordonistes, els seus fills Alexander i Laura. Tot seguit es va proclamar el nou Traginer d’Honor, en la persona de Josep Sensada. Li va lliurar la bata i el bastó l’Abel Artigas en nom del seu pare, Jaume Artigas, que l’ha precedit en aquest càrrec. Tot seguit va cantar la Invocació a Sant Jordi la Coral Sant Esteve, dirigida per Josep Creus. Va cloure l’acte el president de la Comissió de la Festa, Eric Sánchez, amb un breu parlament.
 
Sarment
Fotos: Alfred Selgas










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.