dissabte, 14 de març del 2020

X Concert de Joves Pianistes (Sala Piano)



Aquest passat diumenge 9 de febrer es va celebrar, a la Garriga de Castelladral, la 10a edició del Concert Sala Piano de Joves Pianistes, on ha participat una nombrosa representació de l’alumnat pertanyent a l’Escola Municipal de Música de Balsareny.

L’acte, que es porta a terme de forma anual, enguany ha celebrat el seu desè aniversari acollint diverses escoles de música procedents de la Catalunya Central. Convé incidir que l’Escola Municipal de Música de Balsareny en forma part de la Comissió Organitzadora.

L'activitat consisteix en un concert a càrrec de joves estudiants de piano que cada any s'articula al voltant d'una temàtica diferent. Aquesta vegada, sota el títol de “Pianada”, un total de 140 joves pianistes pertanyents a un total de 17 escoles de música van oferir peces per a 4, 6 i 8 mans.

El concert va començar i acabar amb dues peces arranjades per David Martell (Pedalant sobre tecles, del propi músic bagenc, i Thriller, de Michael Jackson) pensades per ser tocades a quatre mans en un sol piano, de manera que 24 alumnes (4 per a cadascun dels 6 instruments) varen interpretar plegats les peces.

El programa (amb actuacions de dos, tres i quatre pianistes alhora) incorporava temes de diversos autors, com John Deacon, Fauré Djawadi, Horner i Norton, entre altres.


El concert es va concloure de forma espectacular, amb dues peces interpretades per més de vint pianistes alhora. I és que per a aquesta ocasió, l'escenari disposava de 6 pianos.

Esperem retrobar-vos a tots l’any vinent. Gràcies per ser-hi!

EMMB


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.